Welkom bij MASCQ De commissie voor de vijf grote gezelligheidsverenigingen van Leiden!
De commissie voor de vijf grote gezelligheidsverenigingen van Leiden!

Aanmelden 2e MASCQ-week 2021

Van 21 t/m 25 juni organiseren wij de tweede MASCQ-week! Deze week zullen de vijf grootste studentenverenigingen van Leiden hun deuren openstellen voor leden van de andere MASCQ-verenigingen, het kan dus fysiek! Mis dit niet en meld je snel aan per tweetal! Let op, je bent pas zeker van een plek nadat je van ons ter zijner tijd een bevestigingsmail hebt ontvangen!

Voor dit weekend zal je een bevestigingsmail ontvangen met verdere informatie!

 

Maandag 21 juni: Stubandikoos bij Quintus

Op maandag 21 juni begint onze week met allemaal leuke activiteiten voor de leden van de vijf grootste studentenverenigingen in Leiden! Met als eerste Stubandikoos op Quintus! De bands van de verenigingen zullen komen spelen en één band zal tot winnaar van Stubandikoos 2021 worden bekroond! Het zal om 18:00 beginnen en om 22:00 eindigen.

Helaas zijn er weinig beschikbare plekken, maar gelukkig worden de bandjes gestreamd en kan je alsnog stemmen op de beste band via onze socials! Dit is de link voor de stream en hier kan je stemmen!!

Stubandikoos is vol – Stuur een mail als je op de wachtlijst wil komen! 

 

Dinsdag 22 juni: Cocktails bij Catena

Op dinsdag 22 juni is onze tweede activiteit voor de leden van de vijf grootste studentenverenigingen in Leiden! Een cocktail night op Catena! De avond zal zijn van 19:00 t/m 22:00.

Cocktails bij Catena is vol – Stuur een mail als je op de wachtlijst wil komen!

 

Woensdag 23 juni: Mixjesbingo bij SSR

Op woensdag 23 juni organiseren wij de Mixjesborrel SSR voor alle leden van de vijf grootste verenigingen van Leiden. SSR staat bekend om zijn mixjes zoals Tigerbeer, Maanlanding en het beruchte Links Rechtje.

Meld je aan voor de Mixjesbingo bij SSR!

 

Donderdag 24 juni: Drankspellenborrel bij Augustinus

Altijd al bij Aug drankspelletjes willen spelen? Nu is je kans! De meest traditionele drankspelletjes van iedere MASCQ-vereniging worden uit de kast gehaald! Het begint om 17:00 en er is ook de mogelijkheid om een hapje te eten!

Meld je hier aan voor de Drankspellenborrel bij Augustinus!

Zie hier de spellen met uitleg!

Drankspellen MASCQ-verenigingen

 

Vrijdag 25 juni: Verenigingentour bij Augustinus, SSR, Catena en Quintus

Op deze namiddag zal er een kroegentocht plaatsvinden waarbij we langs vier MASCQ-verenigingen gaan! Altijd al in een sneltreinvaart een kijkje willen nemen bij de MASCQ-verenigingen, dit is het moment!

Meld je hier aan voor de Verenigingentour!

 

Helaas kan Minerva niet deelnemen aan de MASCQ-week, maar op een later moment zullen wij dit goed inhalen! Houd de website en de socials in de gaten voor de nieuwe datum van Deuntjes op het Terras op Minerva!